Persondatapolitik

Ifølge reglerne om behandling af personoplysninger har dataansvarlige, herunder Hval Design ApS, pligt til at informere dig om bl.a. hvilke typer af personoplysninger, der behandles, med hvilket formål behandlingen sker, samt hvem oplysningerne videregives til, hvilket beskrives nærmere nedenfor.

Hval Design ApS videresælger ikke dine personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Hval Design ApS’s vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata (GDPR).

Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Hval Design ApS, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn

  • Adresse

  • Telefonnummer

  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Hval Design ApS og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Indsamlingen af personlige kundeoplysninger på https://hvaldesign.com.linux21.curanetserver.dk sker inden for rammerne af eksisterende lovgivning og EU’s generelle forordning om databeskyttelse (GDPR).

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Hval Design ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor. Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Hval Design ApS indsamler informationer fra brugere fra fem kilder:

  • Fra cookies, når du besøger vores websites, f.eks. IP-adresse, land, viste sider, og interaktion/klik.

  • Fra køb, f.eks. demografiske data, e-mail adresse, varer, ordrebeløb, rabatniveau, og hyppighed. Herunder transaktions e-mails, f.eks. ordrebekræftelse, forsendelsesbekræftelse og refusionsbekræftelse.

  • Via log-statistik på https://hvaldesign.com.linux21.curanetserver.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

  • Fra brugere, der giver oplysninger om sig selv efter samtykke (f.eks. ved brugerundersøgelser i vores Social Innovation program).

Formålet med indsamling af informationerne tjener forskellige områder:

  • Forpligtelser. For at opfylde vores forpligtelse til køber – som f.eks. køb, fakturering og kundeservice.

  • Kundeservice. For at kunne udføre kundeservice. Besvare spørgsmål i forhold til købers ordre eller tidligere ordrer, rette fejl og vejlede køber.

  • Kundeoplevelse. For at forbedre kundeoplevelsen ved interaktion med Hval Design ApS, som f.eks. udvikling af nye funktioner, services og produkter. Dette omfatter også at administrere, beskytte, drive og vedligeholde vores hjemmeside, systemadministration og sikkerhed og give samtykke til aggregerede statistikker om brug af sitet, køb og til at forbedre forståelsen af vores kunders præferencer.

Nyhedsbreve
Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du at modtage e-mails fra Hval Design ApS. Meddelelserne sendes via vores tredjepartssoftware, der overholder GDPR’s krav til databeskyttelse. Du kan når som helst framelde dig.

De meddelelser, du modtager fra os via e-mail er skræddersyet til dig i overensstemmelse med dine informationer.

For at sikre at disse e-mails ikke ender i spam-mappen, overvåger vi, om de meddelelser, der er sendt til den individuelle modtager, har kunnet leveres. Vi anvender et tredjepartsoftwareværktøj til at følge op på og analysere leveringsevnen.

For at stoppe modtagelse af vores nyhedsbreve skal kan du klikke på det link, der findes i bunden af hver e-mail.

Cookies
På https://hvaldesign.com.linux21.curanetserver.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledningen på thagaard.org/cookiehandtering/.

Som registreret hos Hval Design ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til hello@hvaldesign.com.linux21.curanetserver.dk.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken
Hval Design ApS forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på e-mail: hello@hvaldesign.com.linux21.curanetserver.dk.

Persondatapolitik

Ifølge reglerne om behandling af personoplysninger har dataansvarlige, herunder Hval Design ApS, pligt til at informere dig om bl.a. hvilke typer af personoplysninger, der behandles, med hvilket formål behandlingen sker, samt hvem oplysningerne videregives til, hvilket beskrives nærmere nedenfor.

Hval Design ApS videresælger ikke dine personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Hval Design ApS’s vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata (GDPR).

Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Hval Design ApS, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn

  • Adresse

  • Telefonnummer

  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Hval Design ApS og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Indsamlingen af personlige kundeoplysninger på https://hvaldesign.com.linux21.curanetserver.dk sker inden for rammerne af eksisterende lovgivning og EU’s generelle forordning om databeskyttelse (GDPR).

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Hval Design ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor. Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Hval Design ApS indsamler informationer fra brugere fra fem kilder:

  • Fra cookies, når du besøger vores websites, f.eks. IP-adresse, land, viste sider, og interaktion/klik.

  • Fra køb, f.eks. demografiske data, e-mail adresse, varer, ordrebeløb, rabatniveau, og hyppighed. Herunder transaktions e-mails, f.eks. ordrebekræftelse, forsendelsesbekræftelse og refusionsbekræftelse.

  • Via log-statistik på https://hvaldesign.com.linux21.curanetserver.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

  • Fra brugere, der giver oplysninger om sig selv efter samtykke (f.eks. ved brugerundersøgelser i vores Social Innovation program).

Formålet med indsamling af informationerne tjener forskellige områder:

  • Forpligtelser. For at opfylde vores forpligtelse til køber – som f.eks. køb, fakturering og kundeservice.

  • Kundeservice. For at kunne udføre kundeservice. Besvare spørgsmål i forhold til købers ordre eller tidligere ordrer, rette fejl og vejlede køber.

  • Kundeoplevelse. For at forbedre kundeoplevelsen ved interaktion med Hval Design ApS, som f.eks. udvikling af nye funktioner, services og produkter. Dette omfatter også at administrere, beskytte, drive og vedligeholde vores hjemmeside, systemadministration og sikkerhed og give samtykke til aggregerede statistikker om brug af sitet, køb og til at forbedre forståelsen af vores kunders præferencer.

Nyhedsbreve
Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du at modtage e-mails fra Hval Design ApS. Meddelelserne sendes via vores tredjepartssoftware, der overholder GDPR’s krav til databeskyttelse. Du kan når som helst framelde dig.

De meddelelser, du modtager fra os via e-mail er skræddersyet til dig i overensstemmelse med dine informationer.

For at sikre at disse e-mails ikke ender i spam-mappen, overvåger vi, om de meddelelser, der er sendt til den individuelle modtager, har kunnet leveres. Vi anvender et tredjepartsoftwareværktøj til at følge op på og analysere leveringsevnen.

For at stoppe modtagelse af vores nyhedsbreve skal kan du klikke på det link, der findes i bunden af hver e-mail.

Cookies
På https://hvaldesign.com.linux21.curanetserver.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledningen på thagaard.org/cookiehandtering/.

Som registreret hos Hval Design ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til hello@hvaldesign.com.linux21.curanetserver.dk.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken
Hval Design ApS forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på e-mail: hello@hvaldesign.com.linux21.curanetserver.dk.